Handy apps!

OrangeQueenApps ontwikkelt handige apps voor iPhone en iPad.

SPELDT en SpeldtQuiz ondersteunen de spelling in de Nederlandse taal. Met de invulpagina ‘ persoonsvormen’  is vervoegen heel gemakkelijk. Ook staan de meeste spreekwoorden met betekenis erin. Met Speldt Quiz toets je gemakkelijk je kennis van spelling e grammaticale regels.

toRemember is een app om mooie herinneringen (dat leuke restaurantje) op te slaan, maar bijvoorbeeld ook de plaats waar je je auto hebt geparkeerd.

ARtist Draw 3D is een augmented reality app, 3-dimensionaal tekenen in de real world, waarvan je vervolgens een foto maakt.

Hoe veilig bewaar jij je pincodes, passwords en andere gevoelige privé gegevens? Vanaf nu geen losse papiertjes of post-its meer. Download SOLOPARAMI en bewaar al je credentials in je eigen Private Database in iCloud en het geheugen van je iPhone of iPad.

Loop je in de vakantie ook altijd te klooien met boodschappen briefjes? Met de app Gruttr los je dit op! Handige intelligente boodschappenlijst voor op je iPhone. Je kunt de lijst versturen en ook delen met anderen. Verder heb ik machine learning toegepast en als je het scherm van je iPhone richt op fruit of groente geeft de app de bijbehorende naam en kun je kiezen uit de vertaling in verschillende talen. Handig voor als je in het buitenland op de markt loopt! Veel restaurants hebben tegenwoordig het menu onder een QR code staan, daarom zit er ook een QR code scanner in de app. Ook kun je je klantenkaarten opslaan in de app. Kortom een handige app vind ik zelf.

ClickClack instant camera. You can share shooting photos in a photo roll with others at the same time! When the photo roll is full, the photos become visible in a collection view. You can save the photos to your album for a limited time. HTTPS:/apps.apple.com/app/clickclack/id1568277442. GRATIS download.

Heb je ideeën voor een app, laat het me weten. Wie weet maak ik die app voor jou!